Serie Design
1,5-plan

Estelle

Estelle

Ett Hem för Livet

Välkommen till Estelle, ett hem som utstrålar modern elegans och funktionell design. Estelle är inte bara ett hus, det är en plats där öppna ytor och smart förvaring möter förfinad smak och stil. Det är här ditt liv tar form och varje ögonblick blir en del av en minnesvärd historia.

Estelle välkomnar dig redan vid entrén med en imponerande öppen planlösning. Vardagsrum, matsal och kök flödar samman, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Här är det enkelt att umgås med familj och vänner, oavsett om det är en avslappnad söndagsbrunch eller en elegant middag.

Det genomsyrande temat är smart förvaring. Estelle är utformad med tanke på att underlätta och organisera din vardag med många klädkammare som smälter in i designen och skapar en ren och harmonisk atmosfär. I varje rum finns det gott om utrymme att gömma undan saker och hålla det prydligt.

Estelle strävar efter att integrera naturen i vardagen. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en härlig utsikt över trädgården, som en förlängning av huset.

Estelle är inte bara ett hus – det är en livsstil. En plats där öppna ytor och smart förvaring möts i en harmonisk dans. Välkommen till ditt framtida hem, välkommen till Estelle.

Det kan förekomma tillval på illustrationer och ritningar.

Fakta

Typ

1,5-plan

Boyta

100 kvm
Golvyta öv
89 kvm

Byggnadsarea

114 kvm

Rum

2

Sovrum

1

Taklutning

45 grader

Pris från

798 000 kr

Planritning

Estelle välkomnar dig redan vid entrén med en imponerande öppen planlösning. Vardagsrum, matsal och kök flödar samman, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap.

Fasadritning

Pris

Materialleverans
Materialleverans utvändigt
798 000kr

Materialleverans invändigt

174 000kr

Entreprenad

Materialleverans utvändigt inkl. stommontering och färdig utsida

1 109 000 kr

Materialleverans utvändigt och invändigt inkl. stommontering, färdig utsida och enklat invändigt.

1 404 000 kr
Estelle
Skrolla till toppen