Serie Favorit
1,5-plan

Härlig

Härlig

En tidlös pärla som omfamnar den klassiska arkitekturen

Välkommen till Huset Härlig, en tidlös pärla som omfamnar den klassiska arkitekturens charm. Genom de imponerande pardörrarna välkomnas du in i en värld av elegans och bekvämlighet.
I den rymliga hallen finns gott om plats för förvaring. Här placeras trappan till övervåningen och varför inte bygga in ett förråd under den för ytterligare förvaring.

Invid den magnifika hallen breder köket ut sig som ett gästvänligt epicentrum i huset. Det är här där kulinariska dofter möter öppna ytor och skapar en atmosfär av både hemtrevnad och funktionalitet. Stora fönster i köket låter ljuset strömma in och ger en vacker utsikt över omgivningen. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär, och samtidigt integrerar köket med både hallen och vardagsrummet och skapar en känsla av samhörighet genom hela hemmet.

Intill köket finner du en rymlig tvättstuga, utrustad för att göra vardagen smidigare. Med gott om plats för förvaring och effektiva lösningar blir det en plats där rutinuppgifter blir enkla och praktiska.

Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för avslappning och social samvaro. Här finns plats för både fredagsmys och söndagsmiddag. Stora fönster låter det naturliga ljuset flöda in och en altandörr för att ta sig till sin favoritplats i trädgården med en kopp kaffe.

Huset omfamnar två charmiga sovrum på den nedre våningen, där varje rum bär på en egen känsla av värme och lugn. Dessa välkomnande utrymmen inbjuder till rofyllda stunder och sömniga nätter, och skapar en hemtrevlig atmosfär för alla som har förmånen att vistas där.

I anslutning till sovrummen finns husets badrum där det finns plats omsorg både morgon som kväll.

Huset Härlig är mer än bara ett hem, det är en plats där tradition möter modernitet, och där varje rum kan bygga sin egen historia. Med sin klassiska design och genomtänkta planlösning är det en plats där du kan skapa ditt eget lilla paradis och känna dig hemma varje dag.

Det kan förekomma tillval på illustrationer och ritningar.

Fakta

Typ

1,5-plan

Boyta

100 kvm
Golvyta öv
86 kvm

Byggnadsarea

114 kvm

Rum

3

Sovrum

2

Taklutning

38 grader

Pris från

799 000 kr

Planritning

Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för avslappning och social samvaro. Här finns plats för både fredagsmys och söndagsmiddag.

Fasadritning

Pris

Materialleverans
Materialleverans utvändigt
799 000kr

Materialleverans invändigt

152 000kr

Entreprenad

Materialleverans utvändigt inkl. stommontering och färdig utsida

1 099 000 kr

Materialleverans utvändigt och invändigt inkl. stommontering, färdig utsida och enklat invändigt.

1 370 000 kr
Härlig
Skrolla till toppen