Serie Favorit
1,5-plan

Ljuvlig

Ljuvlig

Varje detalj är utformad med kärlek och omtanke

Välkommen till huset Ljuvlig, en plats där varje detalj har utformats med omsorg för att skapa ett hem som inte bara tillfredsställer era behov idag, utan också kan växa med er som familj. Här möts ni av en rymlig och inbjudande hall, som genast ger en känsla av hemtrevnad och välkomnande atmosfär.

Det första du möter i ditt nya hus är det fantastiskt fina pardörrarna, som ger så mycket extra på ett hus.

Den stora hallen erbjuder förvaring och kontakt med resterande huset, och här finns möjligheter att placera en trappa som leder upp till en eventuell framtida våning eller en praktisk klädkammare som ger er extra förvaringsutrymme.

Huset erbjuder ett kök som är öppet både mot hallen och vardagsrummet. Härifrån når man även den generöst tilltagna tvättstugan. Det öppna vardagsrummet utgör hjärtat i hemmet, och det fungerar som en central plats där man enkelt når andra delar av huset. Det skapar en inbjudande atmosfär som främjar social samvaro och gemenskap.

På den nedre våningen finns två sovrum som erbjuder gott om plats för avkoppling och privatliv. Det ena sovrummet har en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter och hjälper till att hålla ert hem organiserat.

Badrummet finner du i anknytning till både sovrummen och vardagsrummet.

Huset Ljuvlig är inte bara en plats att bo, det är en investering i er familjs framtid. Med flexibiliteten att växa med er och de noggrant planerade utrymmena är detta huset där ni kan skapa minnen och trivas genom alla skeden av livet. Välkommen till ert nya hem, där varje detalj är utformad med kärlek och omtanke.

Det kan förekomma tillval på illustrationer och ritningar.

Fakta

Typ

1,5-plan

Boyta

100 kvm
Golvyta öv
86 kvm

Byggnadsarea

114 kvm

Rum

3

Sovrum

2

Taklutning

38 grader

Pris från

824 000 kr

Planritning

Med flexibiliteten att växa med er och de noggrant planerade utrymmena är detta huset där ni kan skapa minnen och trivas genom alla skeden av livet.

Fasadritning

Pris

Materialleverans
Materialleverans utvändigt
824 000kr

Materialleverans invändigt

159 000kr

Entreprenad

Materialleverans utvändigt inkl. stommontering och färdig utsida

1 129 000 kr

Materialleverans utvändigt och invändigt inkl. stommontering, färdig utsida och enklat invändigt.

1 409 000 kr
Ljuvlig
Skrolla till toppen