1-plan

Tillinge

Tillinge

Perfekt balans mellan gemenskap och privatliv

I det charmiga huset Tillinge möts boende av en ombonad atmosfär där gemenskap och privatliv smälter samman på ett harmoniskt sätt. Här är köket och vardagsrummet hjärtat av hemmet, en plats där familj och vänner samlas för att dela måltider och skapa minnen tillsammans. Det öppna konceptet ger en känsla av rymd och samtidigt en närhet som främjar gemenskap. Här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter.

I den ena delen av huset finns ordentligt med plats för de små med tre mysiga sovrum och ett eget vardagsrum. Här finns den ena av husets två badrum och även en klädkammare som även nås enkelt från hallen. Den här delen av huset skapar en egen liten värld för de yngre medlemmarna i familjen, där de kan njuta av lek, lärande och vänskap.

I det magnifika master sovrummet möts bekvämlighet och lyx. Här finns inte bara en generös sovyta utan även en privat klädkammare och ett eget badrum. Detta ger en avskild plats för avkoppling och välbefinnande, där man kan dra sig tillbaka och njuta av lugnet efter en lång dag.

Huset Tillinge är en perfekt balans mellan gemenskap och privatliv, med utrymmen som är skräddarsydda för att möta varje medlems individuella behov. Det är en plats där familjen kan växa och skapa varaktiga minnen, samtidigt som varje individ har sitt eget utrymme för personlig avskildhet och välbefinnande.

Det kan förekomma tillval på illustrationer och ritningar.

Fakta

Typ

1-plan

Boyta

140 kvm

Byggnadsarea

164 kvm

Rum

6

Sovrum

4

Taklutning

27 grader

Pris från

797 000 kr

Planritning

Ett stort hus i litet format. Här är varje detalj noga genomtänkt med en ombonad atmosfär där gemenskap och privatliv smälter samman på ett harmoniskt sätt.

Fasadritning

Pris

Materialleverans
Materialleverans utvändigt
797 000kr

Materialleverans invändigt

231 000kr

Entreprenad

Materialleverans utvändigt inkl. stommontering och färdig utsida

1 108 000 kr

Materialleverans utvändigt och invändigt inkl. stommontering, färdig utsida och enklat invändigt.

1 489 000 kr
Tillinge
Skrolla till toppen