Serie Design
1,5-plan

Victoria

Victoria

Ett konstverk av design och funktionalitet

Victoria är det är ett konstverk av design och funktionalitet som välkomnar dig med öppna armar. Genom den imponerande entrén möts du av rymliga, ljusa ytor och en atmosfär av modern elegans.

Husets arkitektur är en skicklig balans mellan stil och funktion, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en trivsam och praktisk livsstil. De öppna ytorna i Victoria skapar en känsla av samhörighet och möjligheter för gemensamma stunder med familj och vänner.

Den generösa förvaringen i huset är som en hemlig trumf som gör vardagen smidigare och mer organiserad. Från smarta inbyggda skåp till eleganta garderober – Victoria tar hänsyn till behoven hos en modern familj och erbjuder gott om utrymme för att hålla ditt hem prydligt och snyggt.

Med flera sovrum erbjuder Victoria utrymme för varje familjemedlem att skapa sin egen oas. Sovrummen är designade för lugn och ro, med generösa fönster som släpper in dagsljus och skapar en harmonisk atmosfär.

För den som arbetar hemifrån finns ett dedikerat kontorsutrymme eller varför inte ett gemensamt hobbyrum för familjen. Victoria är inte bara ett hus, det är ett hem där design och funktion möts harmoniskt och skapar en perfekt balans.

Det kan förekomma tillval på illustrationer och ritningar.

Fakta

Typ

1,5-plan

Boyta

137 kvm
Golvyta öv
119 kvm

Byggnadsarea

155 kvm

Rum

5

Sovrum

3

Taklutning

45 grader

Pris från

955 000 kr

Planritning

De öppna ytorna skapar en känsla av samhörighet och möjligheter för gemensamma stunder med familj och vänner.

Fasadritning

Pris

Materialleverans
Materialleverans utvändigt
955 000kr

Materialleverans invändigt

238 000kr

Entreprenad

Materialleverans utvändigt inkl. stommontering och färdig utsida

1 318 000 kr

Materialleverans utvändigt och invändigt inkl. stommontering, färdig utsida och enklat invändigt.

1 703 000 kr
Victoria
Skrolla till toppen