OM OSS

DIN LOKALA HUSTILLVERKARE

Vi brukar säga att vi bryr oss lite mer om våra kunder, att vårt engagemang sträcker sig bortom Plan- och bygglagen och Boverkets byggregler. Det är inte ovanligt att en kund säger, - men att ingen har ställt den frågan till oss förut. Ja… ibland är det kanske viktigare att ställa rätt fråga än att ha alla svar.

En annan av våra styrkor är vår storlek. Vi är ett familjeföretag från Enköping, vi är med dig som kund hela vägen, från första kontakt till slutbesiktning.

Men våra kundrelationer stannar inte där, självklart följer vi upp vårt arbete och säkerställer att du är riktigt nöjd med ditt nya hus.

Under hela husresan kan du som kund känna dig trygg. Du träffar alltid samma personer, med lång erfarenhet och genuin kunskap gör verklighet av din husdröm.

Hög kvalitet i material såväl som i arbete känns som rimliga krav att ställa när man ska bygga hus. Vi vill gärna ge våra kunder lite till. Vi vet att var och hur du bygger kan vara minst lika viktigt som vad du bygger.

Det spelar ingen roll om det är ett hus som du själv har ritat eller om du väljer någon av våra nya Favorit- eller Designmodeller, slutresultatet ska vara detsamma, perfekt. Det är här som våra duktiga hantverkare kommer in i bilden. Med lång erfarenhet, genuin kunskap och kärlek till sitt jobb ser vi tillsammans till att förvandla dröm till verklighet.

VÅRA LEDORD

Våra ledord ska genomsyra allt vi gör.

KUNSKAP

Nyckelhus grundades 2014, men vår erfarenhet av husbranschen sträcker sig mer än 30 år tillbaka. Denna kompetens väljer vi till att hitta det perfekta husalternativet till våra kunder. Vår sanna passion för hus gör också att vi har koll på de allra senaste trenderna

KÄRLEK

På Nyckelhus bryr vi oss verkligen om våra kunder. Därför har vi en mycket tät kontakt med dem, under hela processen. Vi lyssnar noggrant på vilka önskemål och behov som finns samtidigt som vi ger nyttiga råd och tips att tänka på. Det gör vi av kärlek, då vi vill överträffa våra kunders förväntningar.

KVALITET

Det är summan av alla byggdetaljer som avgör ett hus kvalitet. På Nyckelhus finns en noggrannhet och ett kvalitettänkande i allt vi gör. Allt arbete utförs av professionella hantverkare, så att du kan känna dig helt trygg i ditt hem.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER

 

”Just trygghet genomsyrar familjens husresa tillsammans med Nyckelhus. Till exempel var jag i USA i några veckor, när taket skulle resas. Då skickade man bilder och vi hade kontakt hela tiden. Nyckelhus är otroligt proffsiga och vi är jättenöjde med huset. Det blev precis som vi ville ha det och jag kan verkligen rekommendera Nyckelhus.”

  – Jeanette Almén