Om oss

Nyckelhus

-Det personliga byggföretaget

Nyckelhus är inget traditionellt husföretag. Då vi enbart jobbar med våra kunders behov. Vi är väldigt flexibla och lyssnar på vad våra kunder vill ha. Sedan ser vi till att det blir så, och slutprodukten är ett unikt hem med mycket hög kvalitet.

En annan av våra styrkor är vår storlek. Vi är ett lokalt familjeföretag som bara jobbar i Enköping. Vi är med dig som kund hela vägen, från första kontakt till slutbesiktning. Men våra kundrelationer stannar inte där, självklart följer vi upp vårt arbete och säkerställer att du är riktigt nöjd med ditt nya hus. 

Under hela husresan kan du som kund känna dig trygg. Du träffar alltid samma personer, som med lång erfarenhet och geniun kunskap gör verklighet av din husdröm.

Vi är ett lokalt familjeföretag som bara jobbar i enköping

Vi skapar hus att trivas i

Allas drömmar, behov och önskemål ser olika ut. I livet, men också när man ska skapa sitt drömhus. För oss på Nyckelhus är det självklart att ett hus ska anpassas efter den familj som ska leva där. Därför bygger vi inga standardhus, utan jobbar alltid med unika lösningar. Våra ledord är kunskap, kärlek och kvalitet.

Kunskap

Nyckelhus grundades 2014, men vår erfarenhet av husbranschen sträcker sig mer än 30 år tillbaka. Denna kompetens väljer vi till att hitta det perfekta husalternativet till våra kunder. Vår sanna passion för hus gör också att vi har koll på de allra senaste trenderna.

Kärlek

På Nyckelhus bryr vi oss verkligen om våra kunder. Därför har vi en mycket tät kontakt med dem, under hela processen. Vi lyssnar noggrant på vilka önskemål och behov som finns samtidigt som vi ger nyttiga råd och tips att tänka på. Det gör vi av kärlek, då vi vill överträffa våra kunders förväntningar.

Kvalitet

Det är summan av alla byggdetaljer som avgör ett hus kvalitet. På Nyckelhus finns en noggrannhet och ett kvalitetstänk i allt vi gör. Allt arbets utförs av professionella hantverkare, så att du kan känna dig helt trygg i ditt hem.

Därför bygger vi inga standardhus, utan jobbar alltid med unika lösningar!